PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
1. Administratívne služby |
2. Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov |
3. Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, služieb, výroby |
4. Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) |
5. Ubytovacie služby bez poskytovania pohostinských činností |
6. Počítačové služby a služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov |
7. Poskytovanie úverov alebo pôžičiek z peňažných zdrojov získaných výlučne bez verejnej výzvy a bez verejnej ponuky majetkových hodnôt |
8. Sprostredkovanie poskytovania úverov alebo pôžičiek z peňažných zdrojov získaných výlučne bez verejnej výzvy a bez verejnej ponuky majetkových hodnôt |
9. Faktoring a forfaiting |
10. Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom |
11. Prenájom hnuteľných vecí |
12. Čistiace a upratovacie služby |
13. Vedenie účtovníctva |
14. Reklamné a marketingové služby, prieskum trhu a verejnej mienky |
15. Prípravné práce k realizácii stavby |
16. Uskutočňovanie stavieb a ich zmien |
17. Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov |
18. Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu |
19. Poskytovanie obslužných služieb pri kultúrnych a iných spoločenských podujatiach |
20. Ubytovacie služby s poskytovaním prípravy a predaja jedál, nápojov a polotovarov ubytovaným hosťom v ubytovacích zariadeniach s kapacitou do 10 lôžok |
21. Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti |
22. Organizovanie kultúrnych a iných spoločenských podujatí |
23. Poskytovanie služieb osobného charakteru |
24. Služby požičovní |
25. Ubytovacie služby v ubytovacích zariadeniach s prevádzkovaním pohostinských činností v týchto zariadeniach a v chatovej osade triedy 3, v kempingoch triedy 3 a 4 |
26. Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál určených na priamu spotrebu mimo prevádzkových priestorov |
27. Prevádzkovanie kultúrnych, spoločenských a zábavných zariadení |
28. Výroba hotových jedál a polotovarov priemyselným spôsobom (konzervovanie) |
29. Prevádzkovanie športových zariadení a zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu |
30. Montáž, rekonštrukcia a údržba vyhradených technických zariadení - elektrických |
31. Inštalácia, servis, údržba, oprava alebo vyraďovanie zariadení s obsahom fluórovaných skleníkových plynov. Kontrola úniku fluórovaných skleníkových plynov zo zariadení. Zhodnotenie fluórovaných skleníkových plynov. |
32. Servis a údržba chladiacich a klimatizačných zariadení a tepelných čerpadiel s obsahom kontrolovanej látky. Kontrola úniku kontrolovaných látok zo zariadení. Zhodnotenie kontrolovaných látok a odber kontrolovaných látok vrátane plnenia tlakových nádob na plyny s obsahom kontrolovanej látky. Prevádzkovanie zariadenia na recykláciu kontrolovaných látok alebo na regeneráciu kontrolovaných látok. |